Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Yngre AnsættelsesAdvokaters arrangement 27. oktober 2022

Yngre AnsættelsesAdvokater byder velkommen til et nyt spændende arrangement om den gode retssagsproces i ansættelsesretlige sager fra en praktisk vinkel - fra henholdsvis advokatens og dommerens perspektiv. 

 

Arrangementet finder sted

 

torsdag den 27. oktober 2022 kl. 16.00 – 19.00
hos SIRIUS advokater, Dampfærgevej 10, 2. sal, 2100 København Ø

 

Den gode retssagsproces fra advokatens og dommerens perspektiv

 

Kort om arrangementet:

Som advokatfuldmægtig eller yngre advokat kan håndteringen af de første retssager være svære. Man er måske nervøs for at skulle procedere overfor en erfaren modpart, at uforudsete ting sker i retten, eller at vidneafhøringen ikke forløber som forventet. Selvom du har forberedt dig ned til mindste detalje, så kommer man ikke uden om, at proces er en juridisk disciplin og et håndværk, hvor det på mange måder er ”learning by doing”.

 

Yngre AnsættelsesAdvokater har derfor allieret sig med nogle erfarne oplægsholdere indenfor proces, som i løbet af tre timer vil dele ud af deres viden og de erfaringer, som de har gjort sig i retten samt komme med tips og tricks til håndtering af en hovedforhandling, herunder med fokus på vidneafhøringer.

 

Der udstedes kursusbevis for 3 kursuslektioner for deltagelse i arrangementet.


Tilmelding

Nyheder

KURSER

Charlotte Hvid Olavsgaard
Charlotte Hvid Olavsgaard | Specialkonsulent | 33 43 70 09 | cho@danskeadvokater.dk


Kontakt

Charlotte er specialkonsulent for Danske Insolvensadvokater og Bestyrelsesadvokater samt for fagudvalgene ansættelsesret, bestyrelsesarbejde, databeskyttelse, hvidvask, insolvens,  databeskyttelse, selskabs- og finansieringsret og strafferet og straffeproces. Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv.

 

Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv. 

Læs mere…

33 43 70 09