Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Danske BOLIGadvokater

Bliv medlem af Danske BOLIGadvokater og bliv en del af foreningens markedsføring, bliv opdateret om fast ejendom og meget mere.

Danske BOLIGadvokater®
- specialister inden for boligrådgivning

 

Danske BOLIGadvokater er en landsdækkende forening, hvis medlemmer besidder et højt fagligt niveau inden for boligrådgivning. Et fagligt niveau, som bl.a. sikres gennem løbende efteruddannelse og kontrol. Foreningens medlemmer har fået branchens blå stempel som BOLIGadvokater, fordi de udelukkende arbejder efter de etiske regler for køb og salg af fast ejendom, der er aftalt mellem Advokatsamfundet og Forbrugerrådet.

 

Medlemmerne af foreningen har forpligtet sig til at anvende foreningens koncepter for henholdsvis køber- og sælgerrådgivning. Herudover stilles der krav til medlemmerne om kursusdeltagelse, og alle medlemmer er forpligtet til at modtage besøg af en auditor, som skal kontrollere at medlemmerne lever op til deres forpligtelser.

 

Danske BOLIGadvokater arbejder endvidere på at påvirke lovgivningen på området og bestyrelsen fungerer i den forbindelse også som fagudvalg for Danske Advokater .

 

Som medlem af foreningen får man blandt andet sin ”egen” Danske BOLIGadvokater-hjemmeside (se eksempel her ), markedsføring generelt, adgang til at benytte foreningens materialer, løbende Nyhedsmails om alt der rør sig på boligmarkedet, adgang til boligkurser til attraktiv medlemspris m.m.


Læs mere om mulighederne i et medlemskab.

 

Ring eller skriv til Annette Lerche ale@danskeadvokater.dk  og få et godt introduktionstilbud
 

  
Navn 
Firmanavn 
Adresse 
E-mail  
Telefonnr.  

Nyheder

KURSER

Annette Lerche
Annette Lerche | Specialkonsulent | 33 43 70 07 | ale@danskeadvokater.dk


Kontakt

Annette er specialkonsulent for Danske BOLIGadvokater, Danske Ejendomsadvokater, Foreningen af Advokater med Ejendomsadministration, Danske Miljøadvokater, Danske Landbrugsadvokater, Danske INKASSOadvokater samt Danske Advokaters Fagudvalg for fast ejendom

 

Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv.

Læs mere…

33 43 70 07