Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2024-11-08 09:00:00 2024-11-08 15:00:00 Europe/Copenhagen Introduktion til AI, etik og retssikkerhed (ej tilmeldt) Introduktion til AI, etik og retssikkerhed, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&Loginbox=true&PageNum=6&ProductID=PROD3257 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Introduktion til AI, etik og retssikkerhed

Målet med kurset er at give dig en grundlæggende forståelse for AI-teknologien, etik og retssikkerhed gennem oplæg fra førende eksperter på området.


Udbytte: Du vil få en grundlæggende forståelse for AI samt kendskab til etiske og retssikkerhedsmæssige overvejelser ved anvendelse af AI. 


Kursusbeskrivelse

AI har fået en central placering i danske virksomheder. Derfor har Danske Advokater sammen med Plesner lanceret uddannelsen 'AI-juristen', som dette kursus er en del af. 

Kurset er for dig, der ønsker en introduktion til AI med udgangspunkt i ChatGPT, samt de etiske og retssikkerhedsmæssige overvejelser ved din anvendelse af AI. 

Kurset vil klæde dig på til dit videre arbejde med AI, da du blandt andet vil opnå følgende:

  • Grundlæggende forståelse for, hvordan AI virker
  • Seneste opdateringer og trends inden for AI
  • Perspektiver på anvendelse af AI fra meddeltagere og eksperter
  • Input til strategiske overvejelser ved anvendelse af AI
  • Indblik i use cases og faldgruber
  • Grundlæggende forståelse for etiske og retssikkerhedsmæssige overvejelser ved anvendelse af AI.


På baggrund af oplæg fra eksperter samt plenumdrøftelser får du viden og værktøjer til at kunne arbejde pragmatisk og løsningsorienteret med AI.

Du kan læse mere om uddannelsen og tilmelde dig de øvrige moduler her.

Underviser
Nina Bech Damgaard Pedersen

Nina Bech Damgaard Pedersen

Advokat, manager


Nina Bech Damgaard Pedersen er certificeret IT-advokat og manager i Plesners team for IT og Outsourcing. Nina bistår klienter med udarbejdelse og forhandling af alle former for IT/teknologirelaterede aftaler og er vant til at navigere i spændingsfeltet mellem juridiske, tekniske og kommercielle interessenter. Nina underviser virksomheder i blandt andet håndtering af AI og er medlem af Danske Advokaters arbejdsgruppe for AI samt bindeled mellem Plesners egen interne og eksterne AI task force.

Michael Hur Bertelsen

Michael Hur Bertelsen

advokat, partner


Michael Hur Bertelsen er partner i Plesners team for IT og Outsourcing, og har stor erfaring med udarbejdelse og forhandling af forskellige former for IT-/teknologirelaterede aftaler for både leverandører og kunder, herunder udviklingsaftaler, implementeringsaftaler, licensaftaler og cloud-aftaler. Han har undervist på universitet og er blandt andet medforfatter til en artikel om regulering af ansvar ved behandling af persondata.

Niels Chr. Ellegaard

Niels Chr. Ellegaard

Partner


Niels Chr. Ellegaard er partner i Plesner og leder af Plesners team for IT og Outsourcing. Niels bruger sin brede erfaring til både at udarbejde og forhandle kontrakter og rådgive, hvis der måtte opstå konflikter. Han fungerer også som voldgiftsdommer i IT-tvister. I 2019 udgav han bogen Robots Entering the Legal Profession, som omhandler anvendelsen af AI og andre teknologier i den juridiske profession, ligesom han i april 2024 har udgivet artiklen AI: Beslutninger og resultater uden facitliste.

Henning Langberg

Henning Langberg

Professor


Henning Langberg er tidligere Chief Innovation Officer på Rigshospitalet samt professor i innovation og data på Københavns Universitet. Hans ekspertise er fokuseret på AI og iværksætteri.

Henvendt til

Advokater, jurister, rådgivere, indkøbere og AI-projektledere, der interesserer sig for, eller allerede er involveret i anvendelsen af AI. 

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

8. nov. 2024 kl. 09:00 - 15:00

 

Pris: kr. 5.250,00

Medlemspris: kr. 4.250,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

6 kursuslektioner



Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00