Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2025-01-30 09:30:00 2025-01-30 16:30:00 Europe/Copenhagen Forældelsesretlige spørgsmål (ej tilmeldt) Forældelsesretlige spørgsmål, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&Loginbox=true&PageNum=9&ProductID=PROD3248 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Forældelsesretlige spørgsmål

Forældelsesloven har nu mere end 15 år på bagen, men giver fortsat anledning til hyppige afgørelser – håndteringen af dem kan således være vanskelig. Det er derfor vigtigt, at advokater og andre interessevaretagere, før det er for sent, er opmærksomme på forældelsesspørgsmål.

OBS! Mulighed for online deltagelse.


Udbytte: Kurset skærper din opmærksomhed om forældelsesretlige spørgsmål – til gavn for både dig selv og den klient, organisation eller myndighed, som du repræsenterer på kreditor- eller debitorsiden. Illustreret med den relevante retspraksis gennemgår vi de centrale spørgsmål, som loven regulerer.


Kursusbeskrivelse
På kurset gennemgår vi:
  • Forældelseslovgivningen og dens område
  • Forholdet mellem forældelse og retsfortabende passivitet mv.
  • Forældelsesfristerne – begyndelsestidspunkt og længde, suspension
  • Almindelige og specielle forældelsesfrister
  • Tillægsfrister
  • Afbrydelse af forældelse, foreløbig afbrydelse
  • Retsvirkningerne af forældelse
 
Underviser
Lars Lindencrone Petersen

Lars Lindencrone Petersen

Complianceansvarlig


Lars Lindencrone Petersen er en af vores mest alsidige undervisere. Han underviser især inden for rekonstruktion, forældelse og proces og advokatetik, men også gerne i andre emner. Lars er vores mest benyttede underviser. Han er formand for foreningens fagudvalg for hvidvask og medlem af etikudvalget. Herudover har Lars tidligere stor erfaring fra domstolene. Lars er videnpartner hos Bech-Bruun.

Henvendt til

Advokater samt sagsbehandlere i den offentlige og private sektor, som arbejder med retssager og sikring og inddrivelse af fordringer.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

30. jan. 2025 kl. 09:30 - 16:30

 

Pris: kr. 5.250,00

Medlemspris: kr. 4.250,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

7 kursuslektioner



Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00