Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2024-12-03 09:00:00 2024-12-03 16:00:00 Europe/Copenhagen Aktuel immaterialret (ej tilmeldt) Aktuel immaterialret, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&PageNum=8&ProductID=PROD3153 Djøf Møde & Event - Nørre Voldgade 106, 5., 1358 København K Udskriv

Aktuel immaterialret

Du får indblik i de sidste nye tendenser inden for immaterialret.


Udbytte: På kurset får du overblik over, hvad der rører sig inden for det immaterialretlige område og kendskab til de væsentligste nye domme, lovændringer, EU-initiativer og tiltag på den globale scene.


Kursusbeskrivelse

Immaterialretten er i høj grad internationalt orienteret og tæt knyttet til den teknologiske udvikling. Globale konventioner på området har afgørende indflydelse på dansk lovgivning, og den teknologiske udvikling nødvendiggør stadig nye regler. 

På kurset bliver du ajour med den seneste udvikling på det immaterialretlige område. Du får et overblik over de sidste nye tendenser inden for dansk og international immaterialret, og du får indblik både i ny praksis og nye regler. 

På kurset får du en gennemgang af den danske, europæiske og globale udvikling inden for hele immaterialretten, og du får indblik i både ny praksis og nye regler. 

Dagen giver dig indblik i:

  • ny dansk lovgivning 
  • nye initiativer inden for EU og WIP
  • dansk retspraksis
  • EU-Domstolens praksis
  • seneste udvikling på domænenavnsområdet.


Kursets endelige emner og problemfelter bliver fastlagt umiddelbart inden kursets afholdelse.


Kurset holdes i samarbejde med Djøfs Kurser og Uddannelser.
 

Underviser
Christian Kragelund

Christian Kragelund

Advokat, Partner


Christian er partner i DLA Piper og har lang erfaring som rådgiver inden for varemærker og domænenavne. Han har desuden stor international erfaring, ligesom han er en flittig underviser og forfatter til en række udgivelser.

Jakob Krag Nielsen

Jakob Krag Nielsen

Partner


Jakob er partner i Horten og har ekspertise med retssager og rådgivning om patenter, varemærker, forretningshemmeligheder og andre IP-rettigheder – samt i sager, der angår de komplekse regulatoriske forhold inden for især Life Science. Jakob repræsenterer både danske og internationale klienter. Han har betydelig erfaring i at bistå alt fra startups til store børsnoterede virksomheder med at kommercialisere IP-rettigheder samt lægge og implementere IP-strategier. Jakob bistår derudover løbende med håndtering af IP i forbindelse med transaktioner.

Morten Rosenmeier

Morten Rosenmeier

Professor


Morten er professor i ophavsret og forfatter til en lang række ophavsretlige udgivelser. Morten er en meget aktiv underviser og han er engageret i en lang række selskaber fx som næstformand i bestyrelsen for Copydan Tekst og Node og som formand for Dansk Selskab for Ophavsret.

Henvendt til

Du arbejder som advokat, virksomhedsjurist eller lignende.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

3. dec. 2024 kl. 09:00 - 16:00

 

Pris: kr. 6.200,00

Medlemspris: kr. 5.200,00

Priser er ekskl. moms

 

Djøf Møde & Event
Nørre Voldgade 106, 5.
1358 København K

7 kursuslektioner



Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00