Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


13-06-2024
INTERLEX Advokater henter endnu en markant profil til partnerkredsen

Med tiltrædelsen af advokat Jan Østergaard som partner styrker INTERLEX Advokater endnu engang partnerkredsen med stærke kompetencer inden for virksomhedsoverdragelse, generationsskifte og generel erhvervsret. Dette træk er en del af firmaets strategiske prioritering og bidrager til den fortsatte udvikling af det aarhusianske advokatfirma.

 

Det er kun et år siden, at advokat Anne Diness blev hentet ind i partnerkredsen, og som et naturligt led i INTERLEX Advokaters vækstambitioner byder firmaet nu Jan Østergaard velkommen som ny kapitalpartner. Partner og teamchef for Team Erhverv, Jesper Ganzhorn Ørskov, udtaler:

 

”Jans profil passer perfekt ind. Jan kommer fra en stilling som partner hos et af landets største advokatfirmaer, DLA Piper, og bringer en omfattende erfaring og faglig ballast inden for områder, som både vi og vores klienter kan drage stor nytte af.

 

Jan har en særdeles vindende personlighed, og vi værdsætter personlige relationer højt. Vi er derfor meget glade for Jans tilgang og ser frem til hans bidrag til firmaets udvikling, både på vores egne og vores klienters vegne."

 

Og den positive forventning er gensidig:

 

"INTERLEX Advokaters værdier og tilgang passer perfekt til min passion for at levere god juridisk rådgivning, der giver mening for kunderne, på grundlag af forretningsmæssig og menneskelig forståelse", siger Jan Østergaard og fortsætter:

 

"For mig er INTERLEX Advokater et gennemtænkt valg medspændende muligheder, som jeg ser frem til at realisere sammen med de andre partnere og kollegaer. Jeg glæder mig til at være med til at videreføre firmaets strategi for fortsat vækst."

 

Jan Østergaards faglige kompetencer styrker advokatfirmaets profil yderligere og imødekommer en stigende efterspørgsel fra både danske og internationale klienter. Udover Jan Østergaards fagligt stærke bagkatalog ser INTERLEX Advokater også frem til at få en erfaren profil i partnerkredsen. Jesper Ganzhorn Ørskov udtaler:

 

”Vi har en stærk og dynamisk partnerkreds, men vi skal samtidig sikre os, at vi løbende får nye kompetencer ind, hvilket vi får med Jan. Herudover ønsker vi fortsat udvikling og vækst, så vi har til stadighed fokus på at tiltrække dygtige og engagerede medarbejdere på alle niveauer i firmaet.”

 

Om INTERLEX Advokater

INTERLEX advokater er et moderne, erhvervsorienteret advokatfirma med base i Aarhus men med klienter over hele landet og stærke internationale relationer. INTERLEX Advokater er specialiseret i fire teams: Team Erhverv, Team Fast Ejendom, Team Landbrug og Team Insolvens.


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22