Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


01-09-2023
Ret&Råd Advokater øger synligheden i Nordjylland

Ret&Råd Dronninglund v. advokat Jeannette Würtz er nyeste advokatkontor i Ret&Råd-kæden.

 

Den 1. september slår Ret&Råd Dronninglund dørene op, og byder velkommen i nyrenoverede lokaler, Slotsgade 88, Dronninglund. ”Jeg glæder mig meget til at være en del af Ret&Råd-kæden og jeg ser frem til samarbejdet med kædens øvrige kontorer”, fortæller Jeannette Würtz og tilføjer: ” Ret&Råd-navnet er kendt og anerkendt og det bringer mig godt fra start”.  

 

Ret&Råd har advokatkontorer i Aalborg retskreds og udvidelsen i det nordjyske med Dronninglund i Hjørring retskreds glæder bestyrelsesformand i Ret&Råd Lars Fredslund: ”For Ret&Råd-kæden handler det bl.a. om at have en bred geografisk udbredelse. Med kontor i Hjørring retskreds øger vi synlighed af Ret&Råd, og vi kan tilbyde vores kunder endnu en lokation med en Ret&Råd-advokat. Når vi bliver flere, bliver vi stærkere,” siger han og fortsætter: ”Jeannette Würtz kommer med specialer, der i høj grad matcher Ret&Råds profil og vi glæder os til det fremtidige samarbejde”. 

 

”Dronninglund er min hjemby, og jeg ser et stort potentiale i et lokalt forankret advokatkontor til byens og oplandets mange borgere og virksomheder,” fortæller Jeannette og forsætter, ”Klienterne skal føle sig mødt, der hvor de er, og kan forvente en rådgivning, der tager udgangspunkt i den enkeltes situation – både når det handler om en enkeltstående opgave, eller mere langvarige klientrelationer”.

 

Ret&Råd Dronninglund har en ambition om på sigt at dække et bredere juridisk felt med flere ansatte på kontoret. Jeannette Würtz kommer fra en stilling som advokat i Nielsen & Østergaard Advokatfirma.

 

Rådgiver både erhvervslivet og private

Både private og virksomheder kan få hjælp og rådgivning ved Ret&Råd Dronninglund. Jeannette Würtz fagspecialer er bl.a. ansættelses- og arbejdsret, både for private og virksomheder, samt generel erhvervsrådgivning. Derudover rådgiver Jeannette om testamenter, skilsmisse og forældremyndighed, ligesom hun arbejder med køb af og mangler ved fast ejendom. Jeannette har møderet for både byret og landsret.


Fra ansat til selvstændig

”Der er meget, der skal falde på plads, når en ny virksomhed skal etableres.  Her betyder hjælpen fra Ret&Råd rigtig meget i forhold til bl.a. etablering af et sikkert IT set-up og adgang til kædens leverandøraftaler,” fortælle Jeannette Würtz og fortsætter ”Jeg har også haft god brug af Etableringsguiden fra Danske Advokater, der giver råd og vejledning til de mange beslutninger, der skal træffes ved etablering af egen advokatvirksomhed.”

 

Ret&Råd Advokater er en kæde af advokatvirksomheder, der hver især er selvstændige og økonomisk uafhængige juridiske enheder. Til sammen har Ret&Råd-kæden over 60 advokater og har kontorer og mødefaciliteter i 30 byer over hele landet.

 


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22