Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Hotel- og konferenceaftale Comwell

Som medlemsvirksomhed hos Danske Advokater får du både rabat på booking af overnatninger og møde- og konferencelokaler hos Comwell Hotels. Aftalen gælder samtlige hoteller.


Møde- og konferencelokaler i hele landet

One size does not fit all! Hos Comwell findes mødefaciliteterne til at matche vidt forskellige behov. Som landsdækkende hotelkæde med hoteller og venues i hele Danmark og et enkelt i Sverige kan Comwell huse alt fra store konferencer og events til mindre møder, teambuilding og workshops. Her er du sikker på en professionel mødepartner med viden og kapacitet til at give jer en mødeoplevelse i topklasse.
Se Comwells hoteller her
 

The Better Sleep Program
Sov godt og vær klar til morgendagen hos Comwell. Comwell har udviklet The Better Sleep Program, hvor du som gæst har mulighed for at vælge din helt egen pude når du overnatter på et af deres hoteller. Vælg mellem lækre natur-, skum- og fiberpuder og giv dig selv en optimal nattesøvn.  

 

Hvordan gør jeg?

Du kan finde information om, hvordan du booker og finde priserne her - kun for medlemmer.

 

Er dit firma endnu ikke medlem, kan I naturligvis hurtigt blive det - læs mere her.

Nyheder

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater.


Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

33 43 70 13