Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2024-09-24 09:30:00 2024-09-24 16:30:00 Europe/Copenhagen Tillidsbaseret rådgivning og forretningsudvikling (ej tilmeldt) Tillidsbaseret rådgivning og forretningsudvikling, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductId=PROD3171 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Tillidsbaseret rådgivning og forretningsudvikling

På dette kursus sætter vi fokus på tillidsforholdet mellem rådgiver og klient og udforsker både konsekvenserne af tillid, og hvordan man opbygger og bevarer tilliden i forretningsudviklingen.

Kurset er forhåndsgodkendt af Advokatsamfundet til 7 kursuspoint.

 


Udbytte: På kurset lærer du, hvordan du tilegner dig nye vaner, der styrker tillidsforholdet med klienter og kollegaer, gennem hele samarbejdet, for at sikre den bedst mulige resultatskabelse for klienten.


Kursusbeskrivelse

Troværdig og tillidsvækkende rådgivning er ikke kun vigtig for din succes som partner og rådgiver, men også af afgørende betydning for klientens værdi af din rådgivning. Men ofte bliver arbejdet med at skabe tillid i klientrelationen enten misforstået, overset eller ignoreret.

Hvis du vil yde indflydelse og dermed skabe størst mulig værdi for klienten, skal du sørge for at skabe tillid til dine råd og anbefalinger. Det kræver, at du i højere grad bevæger dig fra rollen som juridisk specialist til en rolle som minder mere om en forretningsmæssig sparringspartner for dine klienter. Det betyder blandt andet, at du i din rådgivning skal opnå en mere holistisk forståelse for klienten og dennes komplekse situation og forretning.

Det er op til dig at skabe den tillidsbaserede klientrelation, hvor der er tillid til dig og de anbefalinger, som du giver.

Kursets opbygning:
For at skærpe overførbarheden og anvendelsen af kursets indhold i deltagernes klientrådgivning indeholder kurset både teoretisk og praktisk indhold, herunder rollespil og gruppediskussioner for at sikre en effektiv læring og forståelse af de præsenterede emner.

På kurset lærer du blandt andet:

  • At forstå betydningen af tillid mellem rådgiver og klient og dens indflydelse på sagens succes og din forretningsudvikling.
  • At identificere konsekvenserne af manglende tillid, og hvordan det kan påvirke kulturen, repræsentation, tidsforbrug, sagens resultat, og din forretningsudvikling.
  • At opdage fordelene ved at have en høj grad af tillid, herunder skærpet kultur, hurtigere sagsbehandling, forbedret opgavevaretagelse og bedre resultater til gavn for klienten og dit kontor.
  • At tilegne dig praktiske teknikker og metoder til at opbygge tillid, tættere samarbejde og mere forretning med udgangspunkt i juridisk faglighed til gavn for klienten.
  • Nye vaner, der styrker tillidsforholdet med klienter og kollegaer gennem hele samarbejdet for at sikre den bedst mulige resultatskabelse for klienten.


Målet er at inspirere til de situationer, hvor partneren med fordel kan accelerere opbygningen af tillid og stærkere relationer til gavn for klienten og kontoret.

Kurset er forhåndsgodkendt til 7 kursuspoint.

Vil du vide mere om tillidsbaseret rådgivning? Så læs vores artikel om emnet her

Underviser
Martin C. Hansen

Martin C. Hansen

Konsulent


Martin C. Hansen har undervist tusindvis af advokater og jurister i Danmark siden 2006, herunder flere år som underviser hos Danske Advokater samt i virksomhedstilpassede forløb hos Paul Schmidt/Kammeradvokaten, Bech-Bruun, Kromann Reumert, Horten, Accura, Lund Elmer Sandager, Lett, Sirius, EY, KPMG, samt interne jurister hos DSB og SKAT (UFST). Martin er uddannet økonom på CBS og repræsenterer eksklusivt konceptet The Trusted Advisor i hele Skandinavien via konsulentfirmaet Ethos Consulting.

Henvendt til

Kurset henvender sig til partnere, der vil øge værdien af deres rådgivning, accelerere forretningsudviklingen, og skærpe tilliden i kulturen på kontoret.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

24. sep. 2024 kl. 09:30 - 16:30

 

Pris: kr. 5.250,00

Medlemspris: kr. 4.250,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

7 kursuslektionerKursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00