Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Medlemsmøder 2024

Medlemsmøder den 12., 13. og 19. marts 2024
 

Kunstig intelligens, straffe- og skifteprogrammet og nye compliance-værktøjer
Danske Advokater holder til marts en række gratis møder, hvor vi kommer rundt i landet og hilser på jer medlemmer. Du bliver opdateret på kunstig intelligens (AI), straffe- og skifteprogrammet hos domstolene og nye complianceværktøjer.


Glæd dig til indlæg om:


Hvad er kunstig intelligens, og hvordan fungerer det?
Hvilken baggrund bruger kunstig intelligens i svar på spørgsmål/opgaver, der stilles? Hvad er der af muligheder og udfordringer i brugen af kunstig intelligens? Vi gennemgår praktiske eksempler på brug af kunstig intelligens.
 

Advokatvirksomheders aktuelle muligheder og udfordringer med kunstig intelligens
Få indsigt i Danske Advokaters AI-arbejdsgruppes informationsmateriale og den viden, vi har opnået ved at kigge på forskellige AI-løsninger til brug i advokatbranchen, samt hvad der rører sig på AI-området hos leverandører til advokatbranchen.
 

Opdatering på straffe- og skifteprogrammet hos domstolene
Minskiftesag.dk gik i drift i efteråret 2022, og i foråret 2024 kommer ”release 3”, hvor der tilføjes sagsunderstøttelse af tvangsopløsning; først med pilotdrift fra den 17. april og sidenhen de resterende retter den 11. juni.
Du får også information om den nuværende sagsportal Minskiftesag.dk og den kommende ”release 4 - Dødsbo, ægtefælleskifte” til 2025 og ”release 5 - Straffesager samt konkurs, gældssanering og rekonstruktion” til 2026.
 

Nye værktøjer til drift af advokatvirksomheden – fokus på compliance
Vi præsenterer dig for GDPR-materiale ajourført af vores fagudvalg for databeskyttelse. Hvidvaskarbejdsgruppen under fagudvalget om hvidvask er ved at færdiggøre §7 risikovurderingsvejledning, som vi  regner med at løfte sløret for.
 

Vi glæder os til, at vi igen skal rundt i landet og mødes med mange af jer medlemmer
Fra Danske Advokater stiller vi med bestyrelsesformand Jesper Rothe, adm. direktør Paul Mollerup og digitaliseringschef Steen Hermansen, som bliver suppleret af indlægsholdere fra Domstolsstyrelsen og AI-arbejdsgruppen.
 

Tilmeld dig nu, eller sæt kryds i kalenderen
Vores medlemsmøder er gratis for alle medarbejdere i virksomheder, der er medlemmer af Danske Advokater.

Medlemsmøderne er forhåndsgodkendt af Advokatsamfundet til 3 kursuspoint.

 

 

Nyheder

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21