Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


17-06-2024
Få rabat med Circle K – gælder både virksomheden og de ansatte

Gennem flere år har en del af Danske Advokaters medlemmer benyttet vores samarbejde med Circle K, der giver rabat på køb af benzin og diesel samt bilvask m.m.

 

Aftalen er nu blevet fornyet, og du får nu en endnu højere rabat på brændstof, ligesom du nu også får rabat på elladning. Så har du elbil som firmabil eller som privatperson og har brug for nem adgang til ladestationer rundt i landet, bør du læse mere om Circle K's elbilløsning.

 

Circle K tilbyder nu også en samlet erhvervsløsning til elladning, der kan tilpasses med opladning på farten, arbejdspladsopladning og hjemmeladning. Så har din virksomhed et behov, der både omhandler brændstof og el, vil I have god gavn af vores samarbejde med Cirkle K.

Se mere her

 

Aftalevilkårene er baseret på det samlede køb hos de medlemmer, der benytter ordningen hos Circle K. Så jo flere der benytter ordningen, jo større rabat kan du opnå.

 

Medlemsfordelen kan benyttes både til firmabiler og ansattes egne biler.

 

Er du interesseret, så tjek vores side om medlemsfordelen og dine rabatmuligheder hos Circle K her.


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21