Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


19-06-2024
Kom til Nordisk Juristmøde i København

Den 21.-23. august 2024 afholdes det 43. Nordiske Juristmøde i København. Her får jurister og advokater fra Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island mulighed for at drøfte aktuelle juridiske emner af fællesnordisk interesse.

 

Du har også mulighed for at deltage i en række sociale arrangementer, som giver dig mulighed for at netværke med nye og kendte ansigter fra de nordiske lande og – som noget nyt – deltage i et ph.d.-symposium.

 

Læs mere og tilmeld dig her 

 

Da mødet er i København, opfordres danske deltagere til at registrere sig som værter for private middage for nordiske kolleger torsdag den 22. august.

 

Yngre danske jurister (født i 1989 eller senere) får deres deltagerafgift mv. betalt af den danske styrelse, ligesom yngre deltagere uden for Storkøbenhavn kan ansøge om rejsestipendier til at dække rejseudgifter.

 

Det nordiske juristmøde er forhåndsgodkendt af Advokatsamfundet til 10 kursuspoint i henhold til reglerne om obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige. Møderne afholdes hvert tredje år på skift i de nordiske hovedstæder, og der deltager typisk omkring 1.000 jurister i møderne.


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19