Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


24-06-2024
Nyt medlem søges til Danske Advokaters fagudvalg for IP-, forbruger- og markedsføringsret

Danske Advokater søger en kvalificeret kandidat, der sammen med resten af fagudvalget har lyst til at tegne branchens holdninger inden for IP-, forbruger- og markedsføringsret.

 

Danske Advokater har i dag 20 fagudvalg, der retter sig mod specifikke juridiske discipliner. Fagudvalgene er Danske Advokaters faglige spydspids med hensyn til erhvervs- og branchepolitiske initiativer indenfor de enkelte fagområder.

 

Som fagudvalgsmedlem vil du blandt andet være med til at sikre Danske Advokaters indflydelse på lovgivningen, fx gennem afgivelse af høringssvar, deltage i møder og forhandlinger med offentlige myndigheder og andre brancheorganisationer mv. om forhold, der har betydning for fagudvalgets retsområde og identificere problemstillinger, som kræver en nærmere afklaring af retspraksis.

Du kan læse mere om Danske Advokaters fagudvalg her.

 

Arbejder du med IP-, forbruger- og markedsføringsret, og har du lyst til at bidrage med din viden og samarbejde med andre af fagområdets bedste folk på branchens vegne i Danske Advokaters fagudvalg, hører vi meget gerne fra dig via nedenstående link, hvor vi også beder dig skrive lidt om din motivation for at søge og din viden og interesse inden for området. Formularen er åben frem til 1. august 2024.

 

Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte juridisk konsulent Susanne Bager på telefon 30 21 00 77 eller sub@danskeadvokater.dk.

 

Tilmeld dig Fagudvalg for IP-, forbruger- og markedsføringsret her


Susanne Bager
Susanne Bager | Juridisk konsulent | 33 43 70 08 | sub@danskeadvokater.dk


Kontakt

Susanne er juridisk konsulent for Foreningen af Danske Skatteadvokater og fagudvalget for skatteret.

Hun deltager i juridiske og fagpolitiske initiativer.

Læs mere…

33 43 70 08