Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


13-01-2020
Få et værdifuldt perspektiv på de forskellige emner i konkurrenceretten

Der sker utroligt meget inden for konkurrenceretten i disse år. I 2019 så vi bl.a. en række bødesager (inkl. personlige bøder) i forbindelse med ulovlige samarbejder, der var Falcks misbrug af dominerende stilling, og så fik vi Højesterets dom i den meget omtalte ’vejmarkeringssag’ om konsortieaftaler. Derfor er det vigtigere end nogensinde at få kendskab til ”do’s and dont’s” og holde sig opdateret om nyeste praksis.

 

På kurset Konkurrencenyt den 4. februar vil du også blive opdateret på den seneste danske og EU-retlige praksis vedr. forbuddet mod konkurrencebegrænsende aftaler, misbrug af dominans samt konkurrenceretlige forhold omkring distributionsaftaler. Du får et indblik i, hvilken adfærd og brancher konkurrencemyndighederne for tiden har særligt fokus på samt andre aktuelle emner, herunder konkurrencemyndighedernes øgede fokus på konkurrence på digitale platforme.

 

Med erfarne indlægsholdere fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og førende rådgivere i konkurrenceret og konkurrenceøkonomi får du et værdifuldt perspektiv på de forskellige emner i konkurrenceretten. Som altid er advokat og managing partner hos Gorrissen Federspiel, Martin André Dittmer, vært for dagen.

 

Indlægsholdere samt program for dagen følger snarest.

Tilmeld dig her


Christina Stage
Christina Stage | Kursuskoordinator | +45 33 43 70 31 | cst@danskeadvokater.dk


Kontakt

Christina arbejder med kurser og uddannelser for advokater og administrative medarbejdere og er desuden involveret i markedsføring af kurser og uddannelser. 

Læs mere…

33 43 70 31