Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


20-04-2020
Stor interesse for familie- og arvetsnetværk

I 2013 indgik Danske Arveretsadvokater, Danske Familieadvokater og Danske Advokater et samarbejde med det formål at få flere yngre advokater og advokatfuldmægtige til at interessere sig for familie- og arveret. Det resulterede i ’netværk for yngre familie- og arveretsadvokater og fuldmægtige’, som Danske Advokater faciliterer, og som støttes af Dreyers Fond. Netværket er blevet en større succes end forventet.

 

”Alle tre foreninger ser det som en vigtig brancheopgave at sikre, at yngre kolleger har lyst til at specialisere sig inden for familie- og arveretten. Når vi ser på de unge jurister, er det sjældent den vej, de vælger, for familie- og arveret har hverken høj prestige på universiteterne eller i de større advokatfirmaer,” udtaler advokat Anne Kjærhus Mortensen, indehaver af Ret&Råd Aarhus/Randers.

Læs hele artiklen her

 

Netværket afholder sit næste arrangement i august. For at være med i netværket skal du enten være advokatfuldmægtig, som arbejder inden for familie- og arveret eller advokater med max. 5-7 års erfaring inden for familie- og arveret.

Læs mere om arrangementet her

 

Har du spørgsmål, eller ønsker du at tilmelde dig netværket, er du velkommen til at kontakte Linda Pedersen.


Linda Pedersen
Linda Pedersen | Foreningskonsulent | 33 43 70 25 | lpe@danskeadvokater.dk


Kontakt

Linda er foreningskonsulent for Danske Familieadvokater, Danske Arveretsadvokater og Danske Virksomhedsjurister. 

Læs mere…

33 43 70 25