Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


29-06-2021
Udvalg skal modernisere reglerne for de almene fonde

Justitsminister Nick Hækkerup nedsætter et udvalg, der skal se på en gennemgribende revision af fondsloven med henblik på at understøtte fondenes arbejde og skabe den fornødne kontrol med området. Udvalget skal bl.a. se på behovet for et fondsregister til styrkelse af kontrollen med fondene til brug for bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering.

 

Advokat Lars Bunch fra Plesner er medlem af udvalget, og han udtaler i den forbindelse:

 

”Jeg er meget stolt over, at jeg er blevet udnævnt som medlem for udvalget, der skal se på en gennemgribende revision af fondsloven med henblik på at understøtte fondenes arbejde og skabe den fornødne kontrol med området, efter indstilling fra Advokatsamfundet og Danske Advokater.

 

Jeg ser meget frem til at deltage i det vigtige og spændende arbejde i fællesskab med de mange dygtige og fremtrædende personer i udvalget, således at de ikke-erhvervsdrivende fonde kan blive undergivet en tidssvarende regulering, der tager højde for den udvikling, der er sket siden 1984, hvorfra hovedparten af den nuværende lovgivning stammer fra”.

 

Læs mere om udvalget her


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19