Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


23-11-2021
Medlemmer søges til nyt fagudvalg inden for hvidvaskområdet

Danske Advokater opretter nu et fagudvalg på hvidvaskområdet og søger derfor kvalificerede kandidater, der har lyst til at være med til at tegne branchens holdninger på et område, som er i konstant udvikling og har stor samfundsmæssig betydning og politisk interesse.

 

I Danske Advokater har vi pt. 22 fagudvalg, der retter sig mod specifikke juridiske discipliner. Fagudvalgene er Danske Advokaters faglige spydspids med hensyn til erhvervs- og branchepolitiske initiativer indenfor de enkelte fagområder.

 

Som fagudvalgsmedlem vil du blandt andet være med til at sikre Danske Advokaters indflydelse på lovgivningen indenfor hvidvaskområdet, deltage i møder og forhandlinger med offentlige myndigheder og andre brancheorganisationer mv. om forhold, der har betydning for hvidvaskområdet og identificere problemstillinger, som kræver en nærmere afklaring af retspraksis.

 

Beskæftiger du dig med hvidvaskreglerne og har du lyst til at bidrage med din viden og samarbejde med andre af fagområdets bedste folk på branchens vegne i Danske Advokaters fagudvalg, kan du tage kontakt til vicedirektør Benedikte Havskov Hansen på bhh@danskeadvokater.dk eller tlf. nr. 33 43 70 12.

 

Fristen er 7. december 2021.


Benedikte Havskov Hansen
Benedikte Havskov Hansen | Vicedirektør | 33 43 70 12 | bhh@danskeadvokater.dk


Kontakt

Benedikte er Danske Advokaters vicedirektør for afdelingen Policy & viden.

Læs mere…

33 43 70 12