Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


30-08-2022
Digitalisér bestyrelsens arbejde med BOARD OFFICE

Der stilles øgede krav til de danske bestyrelser, og dermed vil der også være et stigende behov for en bestyrelsesportal til strukturering og digitalisering af arbejdet i bestyrelsen. Hos Danske Advokater anbefaler vi BOARD OFFICE til professionalisering af bestyrelsesarbejdet.

Danske Advokater og BOARD OFFICE A/S har for nylig forlænget samarbejdet i yderligere tre år. Det betyder, at man som medlem af Danske Advokater fortsat kan få en specialpris på bestyrelsesportalen.

Ud over specialprisen på bestyrelsesportalen BOARD OFFICE tilbydes der også specialpris på bestyrelsesdatabasen BOARD PEOPLE, som er et professionelt bestyrelsesnetværk, hvor man kan finde og søge bestyrelseskandidater. Endelig er der også specialpris på brug af Datarum.

Læs mere om BOARD OFFICE og dine muligheder for at få rabat på de tre produkter her


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19