Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


02-03-2023
Mød Danske Advokater på gratis medlemsmøder i hele landet

Danske Advokater holder i løbet af april en række møder, hvor vi kommer rundt i landet og møder vores medlemmer. Det overordnede tema for møderne er, hvordan vi driver vores virksomheder, så de lever op til reglerne. Emnerne er:


Udfordringer med Compliance i advokatvirksomhederne og
hjælp fra Danske Advokater i hverdagen


Dem kan du møde
Fra Danske Advokater stiller vi med formand Jesper Rothe, adm. direktør Paul Mollerup og digitaliseringschef Steen Hermansen. Vi har gæster med fra Pingo Docs, som har lavet complianceværktøjer til Danske Advokater, samt Advokatnævnet.

 

Som noget nyt vil vi invitere de, der har lyst, til at blive til en sandwich eller et glas vin bagefter for at fortsætte samtalen og følge op på og høre jeres input til, hvilke konkrete tiltag Danske Advokater skal iværksætte i løbet af den kommende tid. Her kan du møde specialkonsulent David Hedegaard Meyer og kommunikations- og marketingkonsulent Amalie Alsløw Anthis.

 

Vi glæder os til at se jer på medlemsmøderne til april.

Tilmelding
Du kan se tid og sted og finde det fulde program og tilmelde dig her.


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19