Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


18-04-2023
Stor interesse på medlemsmøderne – du kan stadig tilmelde dig i Næstved og København

Tidligt mandag morgen drog et hold fra Danske Advokater med bestyrelsesformand Jesper Rothe i spidsen og vores samarbejdspartnere fra Pingo Documents mod Aalborg, hvor de indledte rækken af medlemsmøder. Efterfølgende gik turen mod Aarhus. Møderne har fokus på compliance i advokatvirksomheder, og hvordan Danske Advokater kan hjælpe i hverdagen.

 

Noget af det, vi tager med os, er positiv feedback og stor interesse for vores nye digitale værktøjer, der er samlet i Navigator Smart Tools. Engagementet og spørgelysten er heldigvis stor – tak for det. Det er så værdifuldt at være i være i dialog med jer og høre jeres input, så vi kan hjælpe jer endnu bedre i hverdagen.

 

I dag, tirsdag, går turen videre til Kolding og Odense, hvor de næste to medlemsmøder foregår. På mandag den 24. april holder vi møder i Næstved og København – har du endnu ikke tilmeldt dig, kan du gøre det her.

 

Vi glæder os til at tale med endnu flere af jer!


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19