Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


22-06-2023
Ny formand for fagudvalget for strafferet

Advokat Mikkel Holm Nielsen er blevet ny formand for Danske Advokaters fagudvalg for strafferet og straffeproces. Han afløser Linda Hebo Lange, der er udtrådt af fagudvalget, da hun er blevet konstitueret dommer i Vestre Landsret og medlem af Advokatrådet.

 

Den nye formand ser frem til opgaven:

 

”Det er vigtigt for mig, at vi i fagudvalget fortsætter vores fokus på retssikkerheden i forbindelse med ny lovgivning og gør politikerne opmærksomme på, hvis ny lovgivning rummer problematiske elementer”, siger Mikkel Holm Nielsen og tilføjer:

 

”Det er også vigtigt for mig at være synlig i samarbejdet med de øvrige aktører på straffesagområdet og være med til at sikre en ordentlig dialog om forholdene for forsvarsadvokater, bistandsadvokater, tiltalte og forurettede, så arbejdsbetingelserne og retssikkerheden for alle i straffesagskæden bliver så god som muligt.”

 

Den nye formand har været aktiv i fagudvalget i en årrække og driver til daglig sin egen advokatvirksomhed, der er en del af Ret&Råd.

 

Danske Advokater ønsker den nye formand til lykke og siger samtidig tak til Linda Hebo Lange for den store indsats.


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19