Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


06-02-2024
Sæt kryds i kalenderen: Retssikkerhedens Dag 2024

Vi gentager succesen og afholder Retssikkerhedens Dag den 26. september i København, hvor vi i år håber at se endnu flere advokater, der sammen med forskellige fagfolk og beslutningstagere vil være med til at styrke retssikkerheden!

 Vi samler konferencens output til konkrete løsningsforslag, så alle kan bruge konferencen i deres videre arbejde. Vi synes, det er vigtigt, at advokatbranchen kommer med konkrete forslag til beslutningstagerne om, hvordan man styrker en trængt retssikkerhed. Vi håber derfor meget, at du vil deltage i år.

I Danske Advokater er vi i fuld gang med at sammensætte et spændende program for Retssikkerhedens Dag 2024, som vi håber på at kunne løfte sløret for inden alt for længe.

Indtil da kan du nu forhåndstilmelde dig på nedenstående link. Vi gør opmærksom på, at konferencen udelukkende er for medlemmer af Danske Advokater og særligt inviterede.

Læs mere her

 


Jens Steffensen
Jens Steffensen | Kursuschef | 33 43 70 14 | jst@danskeadvokater.dk


Kontakt

Jens er vores kursuschef, der udvikler nye kurser og har kontakt med nye og eksisterende undervisere. Han står også for markedsføring af vores kursusudbud.

Læs mere…

33 43 70 14