Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


22-03-2024
Digital retshjælp - hvad mener advokatbranchen

I Danske Advokater har vi med bistand fra Implement igangsat en undersøgelse, der har til formål at afdække muligheder og perspektiver ift. at udvikle en digital platform til retshjælp. Med en digital platform for retshjælp kan rådgivningen foregå virtuelt, og der kan potentielt være mulighed for at skabe et bedre match mellem borgerens behov og advokatens faglige fokus.
 

Som led i dette arbejde ønsker vi at få vores medlemmers forskellige perspektiver på, hvilke gevinster og evt. udfordringer, der kan være for en digital platform til retshjælp. Arbejder du i en advokatvirksomhed, og er du advokat, advokatfuldmægtig eller stud. jur., så vil vi meget gerne høre, hvad du mener.
 

Vi håber derfor, at du vil være behjælpelig med at besvare dette spørgeskema udarbejdet af Implement, der ikke tager mere end 5-10 min. at besvare. Besvarelsen af spørgeskemaet sker anonymt. Besvar her


Danielle Løw
Danielle Løw | Juridisk konsulent | 33 43 70 06 | dlo@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danielle er juridisk konsulent for Foreningen af Procedureadvokater, Danske IT-advokater og Forening for Erstatnings- og Forsikringsret.


Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv. for ovenstående fagområder og er ansvarlig for fagudvalget for advokatret og-etik samt fagudvalget for klima

 

Læs mere…

33 43 70 06