Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


07-06-2024
Kender du vores complianceværktøjer?

Hos Danske Advokater ved vi, at compliance og korrekt håndtering af de mange krav optager jer medlemmer meget, da I selvfølgelig ønsker, at jeres advokatvirksomhed er compliant.

 

For dem, der ikke beskæftiger sig med compliancediscipliner i deres daglige virke, kan det måske virke svært og uoverskueligt, når snakken går på risikovurderinger, håndtering af personoplysninger, hvidvaskkontrol af klienter m.m.

 

Vi har udarbejdet guidelines og værktøjer, som, vi håber, kan være en hjælpende hånd i arbejdet med compliance. Vi forsøger løbende at tilføje og ajourføre vores materiale, så det er i overensstemmelse med gældende lovgivning og vejledning på området.  

 

Persondatabeskyttelse – GDPR
Vi har udarbejdet vejledninger og samlet relevant materiale om korrekt håndtering af de personoplysninger, I behandler om jeres egne medarbejdere og klienter.

 

Hvidvaskkontrol
Vi har udarbejdet vejledninger og samlet relevant materiale til forebyggende foranstaltninger mod hvidvask af udbytte og finansiering af terrorisme (hvidvaskloven).

 

Navigator Smart Tools
Navigator Smart Tools er vores online værktøj, der ved automatiserede compliance-dokumenter letter jeres compliancearbejde, både med udvikling af overordnede politikker og daglige complianceopgaver.

  • Navigator Smart Tools via Navigator-afsnittet Compliance

Har du ikke prøvet det endnu, så læs mere her.

 

Medlemsfordele inden for compliance
Vi har et samarbejde med en række leverandører inden for compliance, der tilbyder forskellige løsninger der kan være nyttige i jeres daglige arbejde med at håndtere processer og dokumentation.

 

Savner du noget, eller har du brug for hjælp?
Vi hører altid gerne fra jer, hvis I synes, at vi mangler noget, der kan hjælpe jer med driften af jeres advokatvirksomhed. På de forskellige sider finder I altid kontaktoplysninger til os, der sidder med det enkelte område. I er meget velkomne til at kontakte os.

 

Bemærk, at alle ansatte i medlemsvirksomheder har adgang til ovenstående indhold bag login. Har du problemer med at få adgang, så kontakt os. Så hjælper vi dig hurtigt med at få adgang.


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21