Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Oresundsadvokater

Om foreningen
Foreningen blev stiftet på generalforsamlingen 20. januar 2006.

Som medlem af foreningen får du mulighed for at deltage i 2 – 3 arrangementer årligt, hvor vi sætter fokus på forskellige temaer eksempelvis forretningsudvikling af advokatvirksomheder i Øresundsregionen, etablering af virksomhed i Sverige eller Danmark, arbejde på tværs af grænserne, køb af bolig og boligrådgivning, kulturforskelle og deres betydning i erhvervsforhold m.v.  Du kommer til at indgå i et egentligt netværk af advokater på tværs af Sundet, og du kan blive optaget på www.oresundsadvokater.com. Så kan erhvervslivet, private eller andre rådgivere let kan finde dig.

For at blive medlem skal du være medlem af Advokatsamfundet i Danmark eller i Sverige og være aktivt praktiserende advokat. Du skal have interesse i juridiske problemstillinger med relation til Øresundsregionen og benytte dig af netværket, således at kunder, der henvender sig til dig for at få rådgivning får en god oplevelse. Det vil bl.a. sige, at du enten selv bistår dem, eller hjælper dem med at finde en anden advokat - på den ene eller anden side af Sundet - som kan bistå dem.

Et medlemskab er personligt og koster årligt 200 EUR.

Sekretariat
Vesterbrogade 32
1620 København V.
Tlf. 33 43 70 00
mkr@danskeadvokater.dk

Meld dig ind her.
 

Nyheder

KURSER

Malene Krüger
Malene Krüger | Arrangementskoordinator | 33 43 70 30 | mkr@danskeadvokater.dk


Kontakt

Malene koordinerer kurser og foreningsarrangementer. Desuden er hun koordinator for Oresundsadvokater og Dansk Forening for Voldgift.

Læs mere…

33 43 70 30