Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser
Få den nyeste viden inden for advokatbranchen ved at deltage i aktuelle kurser og uddannelser, der giver kursuspoint. Læs mere om fordele og priser.

4 gode grunde til at blive medlem

4 gode grunde til at være medlem af Danske Advokater

Se de 4 gode grunde her

Se beregninger her


Endnu ikke medlem?

Ring til os og hør mere om vores medlemsfordele på 33 43 70 00 eller skriv til tsh@danskeadvokater.dk eller sro@danskeadvokater.dk.

I kan også melde jer ind her.

Nyheder

KURSER

Tanja Sahl Hansen
Tanja Sahl Hansen | Webkoordinator | 33 43 70 23 | tsh@danskeadvokater.dk


Kontakt

Tanja er webkoordinator og hjælper medlemmerne med alt fra indmeldelse til adgangen til de mange services i Danske Advokaters medlemsunivers. 

 

Hun står også for opdateringen af en lang række hjemmesider og udsender nyhedsbreve – både vores egne, men også for de mange specialforeninger. 

 

Tanja er desuden ansvarlig for AdvoJob.  

Læs mere…

33 43 70 23

Behandling af persondata

Det er selve advokatvirksomheden, der bliver medlem af Danske Advokater.

Når vi beder dig oplyse navne og e-mailadresser på henholdsvis advokater og øvrige medarbejdere i advokatfirmaet, skyldes det to forhold:

For så vidt angår advokater har antallet af advokater direkte betydning for beregningen af kontingent til Danske Advokater, så du er forpligtet til at oplyse navnene på alle bestallingshavende advokater, så vi kan afstemme disse med tilgængelige oplysninger fra Advokatnøglen, der udgives af Advokatsamfundet.

For så vidt angår oplysninger om advokaternes e-mailadresser samt navne og e-mailadresser på øvrige medarbejdere, så er oplysninger herom frivillige at afgive, men vi antager, at I har en interesse i, at jeres medarbejdere får oplysning om de medlemsfordele, som medarbejderne også får glæde af.

Læs mere